دسته بندی نشده

کاربرد گریس در صنایع مختلف + خرید گریس

کاربرد گریس در صنایع زیادی وجود دارد و در واقع گریس ها از معروف ترین روانکار هایی هستند که در صنایع مختلف از آن ها استفاده می شود. این مواد نه مایع هستند و نه جامد آن ها از ترکیب کردن یک روغن با پایه معدنی و یا سنتزی با یک ماده سفت کننده ایجاد می شوند. کاربرد گریس زمانی مهم می شود که برای برخی از موارد روانکاری با مواد مایع ممکن نیست و اینکه بخواهیم از روانکاری مجدد استفاده کنیم نیز با محدودیت مواجه است.

 

 

کاربرد گریس

 

برای این مدل روانکاری ها استفاده از گریس بسیار حائز اهمیت است. برای مشاهده محصولات گریس پارس شاسی لطفا روی عبارت لینک شده کلیک کنید. تفاوت اصلی گریس ها با دیگر روان کننده ها مربوط به ماده سفت کننده ای می باشد که در تولید آن ها استفاده می گردد. به همین دلیل کیفیت گریس نیز به میزان استفاده از ماده سفت کننده، ویژگی های روغن پایه، مواد افزودنی و مراحل تولید آن بستگی دارد.

معرفی گریس

گریس در واقع یک سوسپانسیون روغن به همراه یک عامل غلیظ کننده و مواد افزودنی مناسب می باشد. چیزی حدود ۷۵ الی ۹۰ درصد وزن یک گریس را روغن تشکیل می دهد. ساختار این ماده مانند ژلی غلیظ می باشد که برای انجام عملکرد های مختلف از آن استفاده می گردد. از واژه گریس برای توصیف روان کننده هایی استفاده می گردد که حالت نیمه جامد دارند.

 

 

 

کاربرد گریس

 

از ویژگی ‌های مشخص گریس ها ویسکوزیته اولیه بالای آن ها می باشد. کاربرد گریس بیشتر در مکانیسم هایی است که باید آن ها را به ندرت روغن کاری کرد و یا روغن روان کننده در این مکانیسم ها نمی تواند در موقعیت خود باقی بماند. به علاوه برای درزگیری در برابر نفوذآب و مواد تراکم ناپذیر از گریس بسیار استفاده می کنند. شما میتوانید برای اطلاع از قیمت گریس شاسی پلاس و سایر گریس ها روی عبارات موردنظر کلیک کنید.

کاربرد گریس در صنایع مختلف

  • برای روغن کاری ماشین آلاتی که به طور متناوب کار کرده و یا برای مدت زمان طولانی باید در انبار نگهداری شود.
  • برای روانکاری ماشین آلاتی که به طور مکرر نمی توان به آن ها دسترسی داشت. استفاده از گریس های با کیفیت حتی می تواند اجزای غیر قابل دسترسی ماشین آلات را برای مدت زمان طولانی روغن کاری کند. همچنین برای آب بندی بعضی از موتور های الکتریکی و یا گیربکس ها از گریس استفاده می کنند.
  • برای روانکاری ماشین آلاتی که باید تحت شرایط سخت مانند فشار و دمای بالا، سرعت بسیار آهسته، سرعت بالا و یا تحت بار سنگین کار کنند از گریس بهره می برند. چرا که استفاده از گریس در این مواقع باعث می شود تا لایه های ضخیمی به عنوان محافظ ایجاد گردد. در حالی که اگر از روغن ها در این موارد استفاده کنیم تنها یک لایه خیلی نازک ایجاد می کند که ممکن است در هر زمانی پاره شوند.
  • برای روانکاری قطعات فرسوده گریس بسیار مفید می ‌باشد. چرا که باعث ایجاد لایه های ضخیمی در فضا هایی که در اثر سایش از بین رفته اند می گردد و عمر قطعات فرسوده را افزایش می دهد. همچنین لایه های چربی به عنوان عایق صدا نیز عمل می کنند.

تفاوت گریس با روانکار های صنعتی

شما با استفاده از گریس برای روانکاری ماشین آلات و تجهیزات، تعداد دفعات روغن کاری را کاهش می دهید. همچنین استفاده از گریس به عنوان روانکار با ماندگاری بیشتری همراه می باشد. در حالی که روغن های صنعتی ماندگاری خیلی بالایی ندارند. گریس نوعی روغن می باشد که یک ماده غلیظ کننده و یا سفت کننده به آن اضافه شده است. در حالی که روغن صنعتی این ویژگی را ندارد.

 

کاربرد گریس

 

گریس ها به طور کلی در دمای اتاق جامد می باشند در حالی که سایر روانکار های صنعتی مایع هستند. به دلیل همین تفاوت ها می باشد که بیشتر از گریس ‌ها برای مواقعی که با نشتی روبرو هستیم و دسترسی به قسمت های مختلف تجهیزات سخت است و یا از زنگ زدگی و خوردگی سطوح فلزی می خواهیم جلوگیری کنیم از گریس بهره می بریم.

ویژگی های گریس

  • قابلیت پمپاژ دارد یعنی اگر ما گریس را تحت فشار بگذاریم از طریق اتصالات سیستم جریان پیدا می کند.
  • در برابر آب بسیار مقاوم است بدون آن که توانایی آن به عنوان یک روانکار تغییر پیدا کند.
  • ثبات دارد البته این ویژگی آن وابسته به میزان و مدل غلیظ کننده و ویسکوزیته روغن پایه می باشد که در تهیه آن استفاده شده است.
  • هرچه دمای این ماده افزایش پیدا کند نفوذ آن نیز به طور همزمان افزایش پیدا می کند. زمانی که گریس به دمایی برسد که به مقدار کافی مایع شده باشد به طوری که چکه کند این نقطه دمایی مشخص می‌ کند که گریس تا چه دمایی می تواند ساختار خود را حفظ نماید.

انواع گریس

 در زیر اشاره ای به انواع گریس و ویژگی های آن خواهیم کرد.

گریس کلسیم

این گریس بیشتر برای مصارف عمومی تولید شده است. از ویژگی ‌های مهم این مدل گریس می‌توان به چند منظوره بودن، مقاومت زیاد در برابر آب، پایداری مکانیکی بالا و محافظت در برابر خوردگی اشاره کرد. کاربرد گریس کلسیم بیشتر در دما های پایین می باشد. در مصارف صنعتی، کشاورزی، دریایی و خودروسازی از این نوع گریس بهره می برند.

گریس لیتیوم

نوعی گریس چند منظوره می باشد که با ویسکوزیته و پایداری بسیار بالا شناخته می گردد. کاربرد آن بیشتر برای محافظت طولانی مدت در برابر خوردگی، دمای بالا، پارگی، سایش و اکسیداسیون می باشد. مصارف گریس لیتیوم برای صنایع باغبانی، خانگی، صنعتی و خودروسازی است.

گریس کمپلکس آلومینیوم

بیشترین کاربرد این مدل گریس در صنایع غذایی می باشد. از زنگ زدگی و خوردگی و اکسیداسیون به صورت عالی جلوگیری می کند. مقاومت این نوع گریس در برابر دمای بالا نکته قابل توجه در رابطه با ساختار آن است.

گریس بنتون

این گریس را بر پایه خاک رس تولید کرده اند. نام دیگر آن روان کننده غیر ذوب می باشد. چراکه نقطه ریزش و یا سقوط مشخصی ندارد. از مهم ترین ویژگی های آن مقاومت بسیار بالا در برابر تغییرات دما، سایش و پارگی و پایداری مکانیکی است. همچنین بیشترین کاربرد گریس بنتون در صنایع فولاد می باشد.

 

قیمت یک گریس با کیفیت

از نکات بسیار مهم در هنگام خرید گریس توجه به کیفیت و قیمت آن می باشد. شما حتماً باید آن را از یک شرکت معتبر خریداری نمایید. چرا که در صورت بی کیفیت بودن آن متحمل ضررها و آسیب های جبران ناپذیری که به تجهیزات شما وارد می شود می گردید.

نحوه خرید گریس

روانکاری تجهیزات از مهم ترین اقدامات در صنایع مختلف می باشد. برای این کار باید از گریس با کیفیت استفاده کنید. روغن سیتی با تجربه چندین ساله خود در زمینه فروش انواع گریس می تواند متناسب با نیاز شما بهترین محصولات را در اختیارتان قرار دهد.

دیدگاهتان را بنویسید